مقالات

انواع لیفتراک

انواع لیفتراک در صنعت لیفتراک نوین

انواع لیفتراک

در این مقاله از صنعت لیفتراک نوین (slnovin) ما تلاش کرده ایم اطلاعات کامل و جامعی درباره انواع لیفتراک ها در اختیار شما بگذاریم و شما را در امر خرید این دستگاه بسیار مهم همراهی کنیم ، فراموش نکنید هر ساعت از شبانه روز میتوانید با تکنسین های حرفه ای صنعت لیفتراک نوین تماس بگیرید و با دریافت مشاوره رایگان بهترین تجربه خرید را برای خود رقم بزنید ،لیفتر‌اک وسیله ای است که دو شاخک در جلوی خود دارد و برای جابجایی بکار گرفته میشود، شاخک یا دکل های این ماشین بسته به نوع کاربردش انواع متفاوتی دارد که با توجه به نوع فعالیت آن‌ها در انبار کردن بار، حمل‌ونقل و جابجایی طراحی و ساخته می‌شود.

 

همچنین برای خرید لیفتراک و آشنایی با مشخصات آنها میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

تاریخچه انواع لیفتراک

اواسط قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیستم شاهد تحولاتی بود که به لیفتراک‌های مدرن امروزی منجر شد. پیشگامان لیفتراک مدرن بالابرهایی با نیروی دستی بودند که برای جا به جا کردن بار از آنها استفاده می کردند. در سال 1906، راه‌آهن پنسیلوانیا کامیون‌های باتری‌دار را برای جابجایی چمدان‌ها در ایستگاه قطار آلتونا، پنسیلوانیا، معرفی کرد. در سال 1917، کلارک در ایالات متحده شروع به توسعه و استفاده از تراکتورهای برقی و بالابر برقی در کارخانه های خود کرد. توسعه مستمر و گسترش استفاده از لیفتراک تا دهه 1920 و 1930 ادامه یافت. معرفی نیروی هیدرولیک و توسعه اولین لیفتراک های برقی در اواخر دهه 1930، به افزایش محبوبیت لیفتراک ها کمک کرد.

امروزه لیفتراک ها در انواع و ظرفیت های گوناگون با لاستیک های توپر (Solid Tire) و لاستیک های بادی (Penumatik Tire) برای کاربردهای مختلف در صنایعی مانند بنادر و کشتی سازی، صنایع فلزی، صنایع ساختمانی، کارگاه های تولیدی، انبارها و .. ساخته می شوند.

انواع لیفتراک بر اساس موتور

موتور لیفتر‌‌‌‌اک یکی از مهم ترین قسمتهای لیفتر‌اک میباشد که تامین کننده قدرت و گشتاور لازم برای کارکرد آن باشد.

امروزه برای کار انداختن لیفتراکها از انواع مختلف سوخت استفاده میشود.

که مهمترین انواع سوخت شامل:

لیفتر‌اک الکتریکی (برقی)
لیفتر‌اک دیزل
لیفتر‌اک دو گانه سوز (گاز و بنزین)
میباشد که در ادامه درباره هریک شرح میدهیم. نوع سوخت این ماشین بستگی به محل مورد استفاده ی آن دارد که معمولا برقی، فسیلی، گازی میباشد.

لیفتراک الکتریکی (برقی)

این دسته از لیفتر‌اک ها هیچ آلایندگی مضری نداشته و دود نمیکنند همچنین بی صدا میباشند به همین علت این نوع از لیفتر‌اک ها کاملا دوستدار محیط زیست هستند.

انواع لیفتر‌اک های برقی شامل:

استاکر
کانتر بالانس
ریچتراک

مزایای استفاده از لیفتراک برقی

هزینه ی شارژ باتری لیفتر‌اک برقی در مقایسه با هزینه ی سوخت گاز یا دیزل، کمتر و مقرون به صرفه تر میباشد.
باتری موجود در این لیفتر‌اک اندازه ی کوچکی دارد که سبب گردیده وزن کمتری داشته و حرکت آنها بسیار روان باشد.
لیفتر‌اک های برقی فقط یک پدال گاز و یک پدال ترمز دارند و هیچ نوع دنده ای (اتومات یا دستی) ندارند به همین جهت ساده تر از لیفتر‌اک های موتور دیزل و گازسوز کار میکنند.
لیفتر‌اک های برقی در مقایسه با لیفتر‌اک های الکتریکی هزینه های نگهداری و تعمیر بسیار کمی دارند.

معایب استفاده از لیفتراک برقی

هزینه اولیه برای باتری و شارژ آن بسیار گران قیمت میباشد.
در زمان شارژ امکان استفاده از لیفتر‌اک برقی وجود ندارد مگر اینکه یک دست باطری اضافی تهیه شود که این موضوع هزینه ی بالایی دارد.
از لیفتر‌اک های برقی برای کار کردن در یک سطح صاف استفاده میشود چون استفاده از آن در سطح شیب دار باعث شارژ زیاد باتری میشود البته برای رفع این مشکل باید باتری قوی تری تهیه کنیم.
استفاده از لیفتر‌اک در مناطق شرجی و آب‌وهوای مرطوب باعث ایجاد مشکلاتی در سیم‌کشی و قطعات الکتریکی میشود.

لیفتراک دیزل

لیفتراک‌های دیزل جهت استفاده در محیط‌های باز ایده آل هستند زیرا بخار اگزوز و ذرات دیزل در فضای باز پراکنده‌شده و مسائل زیست‌محیطی و بهداشتی و ایمنی را که ممکن است در داخل ساختمان اتفاق بیفتد را در برنمی‌گیرد.

با این‌ وجود، کاتالیزورها و تصفیه‌کننده‌های اگزوز می‌توانند انتشار گازهای مضر را کاهش داده و لیفتراک‌ها را برای استفاده در محیط‌های بسته نیز قابل‌استفاده کنند.

موتورهای دیزلی کارایی بیشتری نسبت به موتورهای LPG (گازسوز) دارند. مخزن سوخت 50 لیتری یک لیفتراک دیزل از کپسول گاز 18 کیلوگرمی یک لیفتراک گازی راندمان بیشتری دارد.

گشتاور بالاتر یکی دیگر از مزایای لیفتراک‌های دیزل نسبت به گازسوز است که آن را در سراشیبی‌ها و انجام امور سنگین قدرتمندتر میکند.

انواع مختلفی از این نوع لیفتراک در تناژهای 2، 3، 5، 7، 10، 15 تن و … وجود دارد.

معایب لیفتراک دیزل

پر سروصدا هستند و گازهای خروجی می‌تواند برای بعضی افراد دارای بیماری‌های خاص مضر باشد. همچنین در صورت استفاده در محیط‌های بسته ممکن است آلارم های دود را فعال نماید.

اندازه بزرگ آن‌ها بدان معنی است که به فضای بیشتر برای کار نیاز دارند اما این مسئله معمولاً در هنگام استفاده در محیط‌های باز مشکلی به وجود نمی‌آورد.

قیمت اولیه آن‌ها کمتر از لیفتراک برقی است اما معمولاً کمی بیشتر از یک دستگاه دوگانه‌سوز قیمت دارند. هزینه‌های تعمیر و نگهداری آن‌ها از لیفتراک الکتریکی بیشتر، اما از یک لیفتراک دوگانه‌سوز کمتر است.

مزایای استفاده از لیفتراک های دیزل

موتورهای دیزلی در مقایسه با موتورهای LPG کارایی بیشتری دارد همچنین مخزن سوخت ۵۰ لیتری لیفتر‌اک دیزل راندمان بیشتری نسبت به کپسول گاز ۱۸ کیلوگرمی لیفتر‌اک گازی دارد.
لیفتر‌اک های دیزل در مقایسه با لیفتر‌اک های گازسوز در سراشیبی و انجام امور سنگین قدرتمندتر عمل خواهد کرد.

لیفتراک دوگانه سوز

لیفتراک‌های LPG (گاز مایع) به دلیل قیمت‌گذاری رقابتی و مناسب بودن برای استفاده در محیط‌های باز و بسته و راحتی کارکرد، بسیار محبوب هستند.

موتور این لیفتراک‌ها مشتقی از همان موتور دوگانه‌سوز مورداستفاده در خودروها هستند که درنتیجه قطعات به‌راحتی در قیمت‌های مناسبی در دسترس هستند.

لیفتراک LPG از دیزلی‌ها بی‌صداتر هستند و بخار اگزوز آن‌ها نسبت به لیفتراک دیزلی آلایندگی بسیار کمتری دارد.

کاتالیزور اگزوز در دماهای بالا عملکرد بهتری نسبت به لیفتراک‌های دیزلی دارد.

سرعت جابجایی، میزان شتاب و سرعت بالابری زیاد لیفتراک دوگانه‌سوز جای رقابتی برای دیگر انواع لیفتراک باقی نمی‌گذارد.

در جمعبندی پایانی باید به شما عزیزان بگویم قبل از اقدام به خرید برای انواع لیفتراک های موجود در بازار شرایط فعلی شغل خود و آینده نگری در مورد آنچه اتفاق خواهد افتاد را در نظر بگیرید و بعد از آن با مشاورین این حوزه مانند صنعت لیفتراک نوین تماس حاصل فرمایید و بهترین نتیجه را برای خود رقم بزنید .

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


2 × سه =