مقالات

انواع لیفتراک دیزلی

انواع لیفتراک دیزلی در صنعت لیفتراک نوین

انواع لیفتراک دیزلی

در این مقاله از صنعت لیفتراک نوین درباره انواع لیفتراک دیزلی ما به تمامی سوالات شما در این چند سال پاسخ داده ایم ، تا کمکی کرده باشیم در انتخاب درست و خریدی بصرفه برای شما ، پس تا انتهای مقاله همراه با صنعت لیفتراک نوین باشید ، همچنین اگر سوالی ذهن شما را درگیر کرده است میتوانید در انتهای همین مقاله با ما در میان بگذارید و یا با پشتیبانی صنعت لیفتراک نوین تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید ، لیفتراک دیزل وسیله نقلیه‌ای است که برای بلند کردن اجسامی مثل پالت‌های چوبی و یا سایر اجسام سنگین استفاده می‌شود و همان‌طور که از نام آن پیداست سوخت دیزل را به‌جای باطری یا بنزین تخلیه می‌کند. موتورهای سوخت دیزلی معمولاً در ماشین‌های بزرگ‌تری تعبیه می‌شوند که برای استفاده در کاربردهای سنگین طراحی شده‌اند، بنابراین یک لیفتراک دیزلی احتمالاً بسیار بزرگ‌تر از لیفتراک‌های دوگانه‌سوز و لیفتراک‌های برقی است.

همچنین در نظر داشته باشید برای خرید لیفتراک دیزلی از صنعت لیفتراک نوین از فروشگاه ما دیدن فرمایید.

پس می‌توان نتیجه گرفت که به‌احتمال‌زیاد این نوع لیفتراک قادر هستند بارهای بسیار سنگین‌تری را بلند کند، اگرچه لزوماً همیشه این‌طور نیست. استفاده از سوخت دیزل در موتور، مزایا و معایب متعددی نسبت به موتورهای بنزینی و همچنین باطری‌ها دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم.

انواع لیفتراک دیزل در صنعت لیفتراک نوین

لیفتراک‌های دیزل در انواع 1.5 تا 20 تن و حتی بالاتر در بازار موجود است. مطابق با نیاز مشتری، کارخانه تولیدکننده می‌تواند لیفتراک دیزل را در تناژهای سنگین‌تر نیز تولید نماید. صنعت لیفتراک نوین با چندین سال سابقه در حوزه لیفتراک سازی و تجهیزات انبارداری مفتخر به تولید لیفتراک‌های دیزلی در دو گروه لیفتراک‌های سوخت دیزل نیمه سنگین (3 الی 5 تن) و لیفتراک دیزل سنگین ( 7 الی 20 تن ) هست. کلیه دستگاه‌های تولیدشده توسط صنعت لیفتراک نوین دارای یک ضمانت بی‌قیدوشرط و 10 سال خدمات پس از فروش هستند. یکی از پر فروش‌ترین لیفتراک‌های صنعت لیفتراک نوین ، لیفتراک 3 تن دیزل می‌باشد.

عملکرد لیفتراک گازوئیلی از صنعت لیفتراک نوین

لیفتراک‌های دیزل برخلاف لیفتراک‌های برقی که از باطری استفاده می‌کنند از سوخت دیزل (گازوئیل) برای کار استفاده می‌کنند. موتورهای دیزلی از شمع استفاده نمی‌کنند. به‌جای آن سوخت در داخل سیلندر گرم می‌شود. این لیفتراک‌ها به نسبت مدل‌های دیگر قدرتمندتر هستند و انرژی آن‌ها به‌راحتی تخلیه نمی‌شود. به همین دلیل لیفتراک دیزلی می‌تواند بارهای سنگین را به‌راحتی جابه‌جا کرده و آن‌ها را تا ارتفاع بیشتری بلند کند.

کاربرد لیفتراک دیزلی در صنعت لیفتراک نوین

همان‌طور که گفته شد لیفتراک‌های گازوئیلی قدرتمندتر هستند و گشتاور بیشتری تولید می‌کنند، به همین دلیل برای حمل و جابه‌جایی اجسام بزرگ و سنگین بسیار سودمند هستند. لیفتراک‌های دیزلی در محیط‌های کشاورزی یا صنعتی استفاده می‌شوند که در آن‌ها توان خروجی و تولید گشتاور مهم است. این نوع دستگاه‌ها برای فضاهای باز، به‌ویژه در زمین‌های ناهموار، جابه‌جایی و بلند کردن بارهای سنگین، بالا رفتن از رمپ‌های شیب‌دار انتخاب مناسبی هستند.

اجزای تشکیل‌دهنده لیفتراک گازوئیلی در صنعت لیفتراک نوین

به‌طورکلی، لیفتراک، ماشینی است که دارای متعلقاتی همچون دکل و شاخک لیفتراک هست. اجزای تشکیل‌دهنده این نوع لیفتراک‌ها مانند بقیه لیفتراک‌هاست؛ با این تفاوت که طراحی دکل لیفتراک به‌گونه‌ای است که بتواند بار را تا ارتفاع بیشتری (تا حدود 6 متر) بالا ببرد.

مزایا لیفتراک دیزل

سوخت دیزل: سوخت دیزل به‌طور قابل‌توجهی ارزان‌تر از گاز است و در طول زمان در هزینه شما صرفه‌جویی می‌کند.

گشتاور: موتورهای دیزلی می‌توانند گشتاور بسیار بیشتری نسبت به موتورهای گازی و یا برقی تولید کنند و به آن‌ها امکان می‌دهد کارهای سنگین‌تری در زمان کوتاه‌تری انجام دهند.

طول عمر طولانی: لیفتراک‌های دیزلی در مقایسه با لیفتراک‌های دوگانه‌سوز، گازی و لیفتراک‌های برقی، طول عمر بیشتری را دارند به همین دلیل یک نوع سرمایه‌گذاری برای شما محسوب می‌شود.

تعمیر و نگهداری آسان: لیفتراک‌های دیزلی به دلیل طول عمر و دوام معمولاً به تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به دوگانه‌سوز یا برقی نیاز دارند.

معایب لیفتراک دیزل

موتورهای دیزلی ممکن است به تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به همتایان خود نیاز داشته باشند، اما زمانی که به آن نیاز داشته باشند، هزینه بیشتری دارد.

سروصدا: لیفتراک‌های دیزلی به نسبت لیفتراک‌های برقی و دوگانه‌سوز پر از سروصدا هستند پس علاوه بر آلودگی هوا، آلودگی صوتی هم دارند.

اثرات زیست‌محیطی: دیزل یک سوخت فسیلی است، به این معنی که مقادیر قابل‌توجهی کربن را در جو آزاد می‌کند. اگرچه به‌اندازه بسیاری از سوخت‌ها بد نیست، اما در بین سه نوع مورداستفاده در لیفتراک، کمترین سازگاری با محیط‌زیست را دارد.

یکی از معایب لیفتراک دیزلی تولید دود می‌کند که از اگزوز خارج می‌شود. این دودها نسبت به دودهای موتورهای بنزینی غلیظ‌تر و بیشتر هستند. این در حالی است که لیفتراک‌های برقی که با باطری کار می‌کنند هیچ‌گونه دودی تولید نمی‌کنند. دود تولیدشده توسط لیفتراک دیزل در صورت تنفس یا تماس با چشم بسیار مضر است. به همین دلیل هرگز نباید در محیط‌های سرپوشیده از آن‌ها استفاده نمود. به دلیل آزاد شدن دود در محیط ، لیفتراک‌های گازوئیلی یا دیزلی دوست دار طبیعت نیستند و باعث آلودگی می‌شوند.

نحوه نگهداری از لیفتراک دیزل

در فصل زمستان و هوای سرد، لیفتراک را حتماً در جا گرم نگهداشته و از آب رادیاتور مخلوط با ضد یخ استفاده نمایید.

بهتر است در پایان هرروز کاری، مخزن گازوئیل مجدداٌ از سوخت، پر شود.

حتماً برای ریختن گازوئیل از صافی ظریف استفاده شود و گازوئیل عاری از هرگونه مواد اضافی و یا آب باشد.

هرروز صبح پس از روشن کردن، لیفتراک باید به مدت 10 دقیقه در جا کار کند سپس حرکت داده شود.

هر 6 ماه یک‌بار فیلتر روغن لیفتراک تعویض گردد.

قبل از روشن کردن لیفتراک، نشانگر روغن‌های آن را کنترل کنید و در صورت نیاز آن را تنظیم نمایید.

در صورت روشن نشدن لیفتراک از استارت زدن مجدد قبل از بررسی ایراد و رفع آن خودداری کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 × سه =